fredag 5. desember 2008

Disputas

Vår kollega Rune Andreassen disputerer fredag 12. desemberfor ph.d.-graden ved Universitetet i Stavanger med avhandlingen “Eksplisitt leseforståelsesundervisning i norske femteklasser. Et felteksperiment”.
Disputasen finner sted i Auditorium Ø-130, Arne Rettedals hus, Universitetet i Stavanger, fredag 12. desember kl. 12.15. Prøveforelesning skjer kl 10.00 samme sted. Oppgitt emne for prøveforelesning:”Forutsetninger for produktiv samarbeidslæring i skolen”. Se mer på nyhetssidene til UiS.

5 kommentarer:

Rolf K. Baltzersen sa...

Gratulerer Rune! Det var gøy. Regner med at avhandlingen blir en klassiker :)

ninni sa...

Ja, dette er kjempeflott! Krysser fingrene for deg

Anonym sa...

Lykke til! Skulle gjerne tatt turen til Stavanger den dagen.

Rune Andreassen sa...

Takk skal dere ha!
Jeg har nå skrevet et utkast til prøveforelesning, men det må nok pusses på en del (- og gjøres mer muntlig i formen!). Det handler altså om samarbeidslæring i skolen. Jeg har forresten strevd med å finne studier som prøver å si noe om hva elevene selv mener om samarbeidslæring. Det er mest effektstudier og intervjuer med lærerne i etterkant av intervensjon. Så hvis det er noen som kjenner til undersøkelser med elevene som informanter, så er jeg glad for tips!

Anne-Lise Arnesen sa...

Det er nå all grunn til å gratulere Rune med en vel gjennomført disputas. Jeg gleder meg til å lese avhandlingen. Kanskje er vi også så heldige at vi får anledning til å få del i det spennende temaet han behandlet i sin prøveforelesning: ”Forutsetninger for produktiv samarbeidslæring i skolen”. Det er i høyeste grad et aktuelt tema.
Gratulerer, Rune